ГлавнаяРегистрацияВход ООО Брикетмал
Понедельник, 29.04.2024, 07:09
Форма входа
Меню сайта

Календарь новостей
«  Апрель 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Друзья сайта

Главная » Архив материалов

Вперше в Росії проведено круглий стіл, присвячений використанню в дерев'яному домобудівництві деревини, що має міжнародний сертифікат FSC (Лісової піклувальної ради).

 

Круглий стіл пройшов у рамках виставки «Дерев'яне домобудівництво» 14 листопада.  На зустрічі обговорювалися останні тенденції в галузі «зеленого» домобудівництва, говорилося про особливості закупівлі і переробки сертифікованої деревини, представлена докладна інформація про екологічні аспекти діяльності компанії «НЛК Домобудівництво» – одного з ведучих вітчизняних виробників, а тако ... Читать дальше »

Просмотров: 1190 | Добавил: briketmal | Дата: 28.01.2009 | Комментарии (0)

Просмотров: 1190 | Добавил: briketmal | Дата: 28.01.2009 | Комментарии (0)

Німецькі вчені вважають, що новий матеріал під назвою рідке дерево незабаром зможе витіснити пластмасові вироби з повсякденного життя. Інформує «Освітній портал»

Не дивлячись на те, що пластик грає важливу роль в сучасному світі, він має ряд негативних властивостей. Продукти, що використовуються зараз, як правило, не розкладаються і містять шкідливі для здоров'я речовини, здатні провокувати розвиток раку.

Крім того, виробництво пластика вимагає використання нафтопродуктів, запаси яких небезмежні. Новий матеріал позбавлений цих недоліків, говорять вчені. Фахівці інституту Фраунгофера (Німеччина) виготовили його з лігніну, що отримується з деревини, з використанням рослинних волокон. Arboform, або рідке дерево, можна змішувати з іншими матеріалами для отримання міцних нетоксичних продуктів.

"Наші колеги змішали лігнін з рослинними волокнами, з цієї маси ми отримали пластикові гранули, які можна розплавляти", ... Читать дальше »
Просмотров: 1071 | Добавил: briketmal | Дата: 28.01.2009 | Комментарии (2)

За останні тридцять років глобальне потепління і, як наслідок, засуха привели до двократного збільшення швидкості втрати лісового покриву на заході США.

За словами вчених, така швидка загибель лісів може привести до ефекту доміно і зробити сильний вплив на природу і кліматичні умови регіону.

Середня температура в лісах західних штатів за останні тридцять років підвищилася більш ніж на 0,5 градуса за Цельсієм, що привело до зменшення сніжного покриву, збільшення тривалості літньої засухи і зростання популяції комах, включаючи шкідливих короїдів.

Протягом десяти останніх років ці комахи знищили близько 1,4 млн. гектарів скручених широкохвойних сосен (Pinus contorta var. latifolia) на північному заході штату Колорадо, повідомляє Геологічна служба США в журналі Science.

Крім того, вищі температури сприяють зростанню захворюваності дерев.

http://president.org.ua
Просмотров: 869 | Добавил: briketmal | Дата: 28.01.2009 | Комментарии (0)

Спеціальними підрозділами Мінприроди з 16.01.2009 по 22.01.2009 року перевірено 1368 суб'єктів господарської діяльності. Складено 1335 протоколів про адміністративні правопорушення. Сума штрафів і позовів складає 772 тис 5 гривень. Порушено 1 кримінальну справу. За фактами виявлених порушень зупинено (тимчасово) виробничу діяльність 35 суб'єктів (підприємств) господарської діяльності.
На державному кордоні зафіксовано 5 випадків затримання вантажу у 4 пунктах пропуску через державний кордон України.

Діяльність Держекоінспекції:
Проведено перевірку додержання вимог природоохоронного законодавства Трипільською сільською радою Обухівського району Київської області у частині надання (вилучення) земельних ділянок. Робочою групою перевірялись рішення прийняті Трипільською сільською радою (далі – сільська рада) щодо надання, вилучення та погодження на складання проекту землевідведення земельних ділянок фізичним та юридичним особам за 2007 - 2008 роки. Під час перевірки виявлено н ... Читать дальше »
Просмотров: 1493 | Добавил: briketmal | Дата: 28.01.2009 | Комментарии (0)

Черкащина оголошує нові об’єкти природно-заповідного фонду

У січні 2009 року з метою розширення екологічної мережі заповідних територій, створення умов для охорони та відтворення рідкісних видів рослин та тварин, рослинних угрупувань, цінних природних ландшафтів Держуправлінням підготовлено проект рішення обласної ради, а рішенням Черкаської обласної ради від 23.01.2009 затверджено 7 нових територій та об’єктів, що мають особливе природоохоронне та естетичне значення і підлягають охороні (гідрологічний заказник “Мокрокалигірський”, гідрологічний заказник “Єрківський”, ландшафтний заказник “Рогозинські острови”, гідрологічна пам'ятка природи “Березіль“, ботанічна пам'ятка природи “Артанія“, парк-пам’ятка садово-паркового мистецтва “Юність”, парк-пам’ятка садово-паркового мистецтва “Сквер Обласної ради”), що дасть змогу збільшити площу заповідних територій на 679,005 га.

Оголошення нових об’єктів природно-запові ... Читать дальше »
Просмотров: 1005 | Добавил: briketmal | Дата: 28.01.2009 | Комментарии (0)

Accoya®-это уникальный материал, который можно по праву назвать "новой породой древесины". Благодаря своим характеристикам он идеально подходит для наружных работ, в том числе для изготовления окон, дверей, обшивки террас и зданий.  В качестве сырья для производства этой высококачественной древесины используются материалы, полученные от эффективных лесопользователей. Они нетоксичны и отличаются устойчивостью к деформациям и долговечностью, превосходя самые лучшие сорта тропической твердой древесины.

Древесина Accoya® — это результат более 75 лет научно-исследовательских работ, благодаря которым давно существующую и глубоко проработанную технологию модификации древесины — ацетилирование — объединили с передовыми разработками и, таким образом, создали, запустили в производство и впервые выпустили на рынок эту высококачественную древесину.

Древесина Accoya® прошла длительное тестирование во всех погодных условиях на земле, под земле ... Читать дальше »

Просмотров: 1028 | Добавил: briketmal | Дата: 23.01.2009 | Комментарии (0)


 Навести лад у цьому чималому господарстві покликані 45 лісгоспів та лісництв. Водночас ринок лісу досить прибуткова справа. Близько 380 деревообробних підприємств та пилорам різної форми власності, що функціонують в області, забезпечують його наповнення.

   Проте дуже часто законність їх роботи викликає сумніви у представників правоохоронних органів. Так, упродовж листопада-грудня минулого року працівники міліції проводили оперативно-профілактичні заходи, спрямовані на виявлення та усунення існуючих порушень у сфері діяльності лісопереробних підприємств.

   За словами старшого оперуповноваженого Управління ДСБЕЗ УМВС України в Житомирській області МиколиШевчука, найчастіше серед виявлених порушень - відсутність, невідповідність або недооформленість належної, у тому числі дозвільної, документації. Йдеться, зокрема, про наявність дозволів на ведення робіт, пов’язаних з ... Читать дальше »

Просмотров: 915 | Добавил: briketmal | Дата: 21.01.2009 | Комментарии (0)


 Метод этот достаточно прост. Представьте себе, что Вы взяли бумажный пакет, положили в него свой товар, и написали на этом пакете цену, которую хотите получить. А теперь подумайте, что еще Вы должны положить в этот пакет, чтобы клиент захотел уплатить за него ту цену, которую Вы написали?

Может быть, это какой-то сопутствующий товар – вроде пачки заварки в придачу к чайнику? Или право воспользоваться какой-то услугой – вроде технической поддержки при покупке компьютера? Или, может быть, это какой-то информационный продукт – вроде книги рецептов в придачу к микроволновке?

Разумеется, прежде чем собирать «пакет», стоит поинтересоваться у потенциальных покупателей будет ли для них привлекательно такое предложение? Действительно ли они готовы заплатить такую сумму за этот набор товаров и услуг?

С другой стороны, можно пренебречь опросами и сразу попробовать. Ведь Вы не меняете сами товары, не создаете новые ус ... Читать дальше »
Просмотров: 852 | Добавил: briketmal | Дата: 21.01.2009 | Комментарии (0)

« 1 2

 
Поиск
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный конструктор сайтов - uCoz