ГлавнаяРегистрацияВход ООО Брикетмал
Понедельник, 29.04.2024, 02:56
Форма входа
Меню сайта

Календарь новостей
«  Апрель 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Друзья сайта

Главная » 2009 » Апрель » 28 » Німців зацікавило виробництво пелетів на Буковині
Німців зацікавило виробництво пелетів на Буковині
12:08

Інвестиційну привабливість Буковини презентував 24 квітня голова ОДА Володимир Куліш делегату німецької економіки в Україні Карін Рау та представнику Федерального міністерства економіки та технологій Німеччини Петеру Лоренцу. Про це повідомили 27 квітня у прес-службі ОДА. 

Особливу зацікавленість у німецьких гостей викликала можливість виробництва пелетів на Буковині, адже, за словами Петера Лоренца, наразі у Німеччині існує брак цього паливного матеріалу. 

Петер Лоренц схвально оцінив наміри щодо будівництва на Буковині фабрики, яка вироблятиме котли, що працюють на пелетах. Натомість інвестиції у туристичну галузь Буковини представник Федерального міністерства економіки та технологій Німеччини вважає доцільними за умови, коли буде створена якісна транспортна інфраструктура. 

Зараз у регіоні успішно працює 27 спільних підприємств з німецьким капіталом. В економіку області вкладено прямих іноземних інвестицій з Німеччини на суму 3,5 млн дол. США.
Найбільші обсяги прямих іноземних інвестицій, вкладених німецькими інвесторами в економіку Буковини, зосереджені на підприємствах хімічної та нафтохімічної промисловості і машинобудування, сільського та лісового господарства. 
Певну зацікавленість у німецьких інвесторів викликають підприємства, які здійснюють операції з нерухомим майном, оренду, інжиніринг та надання послуг підприємцям, підприємства торгівлі, ремонту автомобілів, побутових виробів та предметів особистого вжитку. 

«Вважаю, що на цей момент ще не всі резерви задіяні у співпраці між нашою областю та Німеччиною. Тому сподіваюся, що сьогоднішня зустріч дасть додатковий імпульс у стосунках між нами, адже Буковина зацікавлена у подальшому налагодженні плідного співробітництва», – заявив Володимир Куліш. На пам’ять про візит у Чернівецьку область він презентував представникам Німеччини книгу «Буковина. Про історію краю та життя людей» та музичну збірку буковинських пісень та мелодій «Буковинські леутари».
Просмотров: 1423 | Добавил: briketmal | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

 
Поиск
Copyright MyCorp © 2024
Бесплатный конструктор сайтов - uCoz